Im not even supposed to BE here today!!

De senaste två dagarna har inte varit kul på jobbet. Vem har kul på jobbet? Tänkter ni.. Jag vet men dessa dagarna har inte vart roliga.

Började med att jag fick ett sms i tisdags av min jobbarkompis som sa att kan vart tvungen att åka till akuten för han hade fått en infektion i luftvägarna till lugnorna och 40 graders feber. Gött tänkte jag.

Då betyder det att jag som lärling ska själv ha hand om ett bygge som jag inte vart med och planerat utan bara var meningen att jag skulle hjälpa till. Detta betyder att alla frågar mig om saker jag inte vet något om och ber mig kolla och fixa saker som jag inte ens monterat eller vart med och tillverkat. Detta hände hela dagen igår och idag. Var superstressande och jag kände att jag tappade fattningen och kontrollen över allt och alla. Till slut så orkade jag inte lyssna på någon utan sa bara: Jag är bara lärling+att jag inte ens ska vara här egentligen och sa "jogg on" i princip.
Nu vet jag verkligen hur Dante Hicks kände sig i Clerks, Johan och det är inte kul..

Jag fick ringt chefen imorse och sa att jag inte pallade med allt. Då sa han att jag skulle där ifrån imorgon och att det inte vart meningen att jag skulle vart där själv och att jag skulle till bygget jag egentligen ska vara på.

Det enda bra med detta bygget jag vart på är att det ligger 200 m från där jag bor. Det va rätt gött att gå till jobbet.

För övrigt är det bara 8 dagar kvar tills jag åker till San Diego! Kommer vara så jävla gött att inte behöva tänka på något i 10 dagar. Bara kolla rugby och slappa. Får nog börja göra packlista snart..

  • The wind of Chuck Norris?s round house kick can be felt from 1600 million miles away.

Gretas ftw!

Vill börja med att säga att min dator är i stort sätt död. Så därför blir det inte så många inlägg framöver. Får sno till mig farsans dator när jag kan och försöka skriva så ofta jag kan.

Det blev en intressant och rolig dag igår.

Började med att jag jobbade. Vet vad ni tror: Alex? jobba på en lördag?!
Men det är sant. kändes att det behövdes och det var inte så farligt. Gött med lite ob också. Här behövs det flis!

Sen gick jag och amanda på en shoppingrunda på carlings. Med shoppingrunda menar jag att hon plockade ut kläder som hon tyckte jag skulle ha och jag var mest bärhjälp. Men vi hittade en del bra saker. Vi konstaterade också att jag inte passar i wife-beater..

Sen var det hem till mig för att dumpa kläderna och hem till en kille son heter jonte för förfest innan det blev greats ftw!
Det är ett jävla gött ställe faktiskt. Det skadade inte att man hade sjukt roliga polare med sig heller.
Blev också uppraggad av en 50-taggare som hade: Vet du vilket janis jopplins favvodrink var? som uppningsrad.. Tur var ju det att amanda såg att jag behövde hjälp och came to my rescue. Hyvens amanda..

Sabrina tog en jävla massa kort den kvällen också. Några av bilderna finns på hennes blogg.

Det är förövrigt tio dagar kvar tills jag åker till San Diego. Har inte riktigt fattat det ännu. Ska ju iofs bara vara borta i tio dagar men det känns mer. När jag var i frankrike i september så kändes det inte lika mycket. Det är nog för att det var mycket närmare hem. Nu ska jag åka till andra sidan jorden. Känns mer på riktigt. Som en riktig resa.

Känns sjukt att jag inte kommer kunna prata med dig på så lång tid. Är så van vid att höra din röst varje kväll. Kommer ha så mycket att berätta när jag kommer hem. Vi får ta en heldag och bara prata av oss. Känns som om det skulle bli för dyrt på telefon.

  • Chuck Norris is currently suing NBC, claiming Law and Order are trademarked names for his left and right legs.

A hooligans sport played by gentelmen?

Vad bara tvungen att ta med denna:



  • Chuck Norris doesn?t wear a watch, HE decides what time it is.

Sverige-England-Sverige

tjoo!

Nu har det vart ett alldeles för långt uppehåll i denna bloggen.

Jag skyller allt på min dator som sakta men säkert håller på att dö.
(sitter vid faderns dator)

Okej. Jag har denna helgen spenderat en del tid i england... 12 timmar ungefär.
U-16,U-18 och U-21landslagen skulle spela några träningsmatcher mot några engelska klubb- och regionslag.
Vi åkte från skavsta(nyköping) vid 6 på söndagmorgonen till Stansted(london) och landade på skavsta vid 21:20 samma kväll. Det var en underhållande resa.

Jag spelar med U-21 landslaget(coolt!) och våran match mot Essex County u-21 startade sist av de tre. tänker inte gå in på hur matchen spelade rugbymässigt för det är bara typ 3 av mina 11-15 läsare som kan något om rugby.. Förrutom amanda då. hon borde kunna allt efter min "crash-course" för några dagar sedan. Vi förlorade matchen med 41-17.  Fast vi spelade rikigt bra större delen av matchen. Vi vann tillochmed andra halvleken.

Ni kanske tänker: Men ett landslag ska väl inte förlora mot ett countylag? Det gör vi inte heller om inte dessa killarna spelat rugby i 10-15 år i ett county som har fler rugbyspelare än vad Sverige har invånare..

En tråkig sak hände iaf. Jag fick en rätt go stämplig rätt på handen. Kändes la men man fortsatte spela.. Sen efter matchen började det göra riktigt ont och handen svullnade upp. Bara inget är brutet tänkte jag och såg försäsongen segla förbi..
Kunde inte göra så mycket åt det under tiden i England utan det blev gamla goa acxess akuten imorse. Efter ett antal timmar och röntgenbilder så visade det sig att inget var brutet utan bara en blödning.. Göttans!
(Alla som känner mig och min spelstil vet att den stämplingen var helt oförtjänad..)

Kan visa en och bild på höger och vänsterhanden så ni kan få en liten uppfattning om hur det ser ut och få lite sympatiröster..

Vänster:
image16

Höger:
image17

Kan lägga upp en länk med bilder från matcherna. Det var två riktiga fotografer där som plåtade lite. Kändes riktigt proffsigt.

  • Chuck Norris lost both his legs in a car accident....and still managed to walk it off.

Do You Love Me?


Brukar inte gilla sådan här "pop"-låtar men (idol)Amanda Jenssens singel "Do You Love Me" är sjukt bra! Syndigt bra!
Tror det är hennes skrovliga röst som gör det.. Lite Amy Winehouse, utan knarket (eller vad vet jag).. Jag gillar det skarpt.

Det är nog därför tvåan i idol oftast lyckas bättre än ettan. Istället för ett sönderproducerat album som redan är klart innan tävlingen är klar som inte ens speglar artisten som vinner så får tvåan mer tid på sig att göra en skiva som speglar ens person och musiksmak. Vem vet, de kanske får ha med några egna låtar på skivan.. Rolig tanke, jag vet..

  • If you were somehow able to land a punch on Chuck Norris your entire arm would shatter upon impact. This is only in theory, since, come on, who in their right mind would try this?




En bok har många sidor..

Jag känner en press att vara som vissa personer tror att jag ska vara. De vill att jag ska vara på ett sätt pga av vad jag gör eller vad jag jobbar med. Visst finns alla de delarna i mig för det man gör definerar en, eller? Fast folk tror att jag ska reagera eller vara på ett sätt för det är vad folk tror eller till och med tycker att jag ska göra och jag spelar med.

För det sista man vill är att folk ska bli besviken på en..

Men inte med dig, du accepterar mig för den jag är och tycker till och med om en för det.. Helt otroligt..

Det är något man inte hittar varje dag..

  • Chuck Norris is a vegetarian. Meaning, he does not eat animals until first he puts them into vegetative state with his fists.


Tatuering..

jag har tänkt rätt länge på saken och det är på senaste tiden som jag tror att jag kommer löpa linan ut..
Har inte bestämt datum än men jag skulle nog säga inom en period på 2 år..

Tatueringen jag tänkt skaffa ser ut ungefär såhär:

image15

Stilen kallas Kirituhi och baseras på urinvånarna på Nya Zeelands tatueringar som kallas Ta Moko.
Problemet med denna tatueringen är ju att den redan finns.. Maorierna som de heter tar VÄLDIGT illa vid sig om man kopierar en av deras tatueringar rakt av. Tatueringar för dem är en slags identitet och ett sätt att hedra sin familj och förfäder. Så jag kan inte ta den rätt av. Men om man går till en tatuerare så kan han säkert göra den speciell för mig (hoppas jag).

Kan också tillägga att morsan är helt emot tatueringar och hon är inte glad att jag ska göra det. Men som hon sa:
Du är 19 och bestämmer själv, men jag är emot det..

Jag är glad att jag berättade det för henne. Kändes befriande på nått sätt. Så om någon av mina läsare har något att berätta för sina föräldrar tycker jag att de ska göra det. Känns jobbigt först men de är dina föräldrar och de älskar dig för den du är (borde de iaf)..

  • On his birthday, Chuck Norris randomly selects one lucky child to be thrown into the sun.
Kia Ora!

Trettondag jul.

Var igår.

Men jag hjälpte precis mamma att plocka ner alla julsaker..
Nu är julen officiellt slut. FOREVER!! 

Tills november iaf..

  • There is no Control button on Chuck Norris' computer. Chuck Norris is always in control.
Westsiiiide!

Flygarns ftw?

I helgen blev det mycket flygarns. Inget fel med det om man lyckas hitta någonstans att sitta.

Denna helgen visade det sig att det lyckades man med det. Först på fredagen var det dags att säga ajöken till anton som skulle åka och leka krig med andra pojkar ett tag. Jag bad honom om att få raka hans huvud men han sa nej. Vi var en rätt duktig skara. Tror vi var upp imot 12-15 pers ett tag.

Det var bestämt att vi skulle vidare men vi hamnade på flygarns igen efter en kort tur till busshållplatsen. Sen blev det lite nattamat på donken innan det var hemgång.

Kan tilllägga att jag var den lyckliga vinnaren av amandas tävling vilket gjorde att man fick en extra cheesburgare med sig, uppskattas verkligen..

Sen till igår.. Kvällen som inte slutade som man hade tänkt..

Först var jag på rugbyklubben för lite allmänt häng och bastubad med tillhörande dricka innan matcherna började på dumburken. Sen så kommer som sagt kvällen som inte slutade som man hade tänkt.

Började med att vi skulle ha filmkväll hemma hos mig. Men Catrin och Fanny var redan i stan och skulle ta en öl efter de hade vart på bio. Då ville merparten av filmgruppen gå till flygarns istället för att kolla på film. Det slutade med att resten av oss hängde på. Förutom sebbe som först inte ville men sen skulle med för att sedan tokbanga.
Så vi satt där, tre pers varav två som inte ens ville vara där.

Efter en stund kom Catrin och Fanny och det lättade på stämningen lite. Grejen med flygarns är att vi är inte de enda som har de som ölhak. Så vi träffade snart fler personer man känner. Nu var vi 7 pers till vid bordet men det är inget fel med det. The more the merrier!

Tyvärr har inte flygarns öppet hur länge som helst utan vi avslutade kvällen på Ches ami av alla ställen innan det var dags att ta sista nattbussen hem.

  • Chuck Norris is responsible for China's over-population. He hosted a Karate tournament in Beijing and all women within 1,000 miles became pregnant instantly.

Rubrik Här

Visste inte att det fanns så myckte skit kvar inom mig. Nu har jag äntligen fått ut det mesta och det är skönt att ha någon att prata med. Som är lika "f-up" som en själv. En som förstår hur man känner i vissa situationer. Det har varit riktigt skönt. Fast det i slutändan blir inte som man hoppas.
Vill bara säga tack för den du är och hoppas du förblir samma person livet ut.

Fast det finns nog lite kvar där inte. Men det behåller jag för mig själv.

Vill ju kunna vara lite emo...

På klassiskt alex vis ska vi förstöra detta allvarliga inlägg med ännu ett:

  • Chuck Norris once invited all of the other badasses from TV to duke it out in order to see who was the supreme badass. Only two showed up-- Jack Bauer and MacGyver. MacGyver immediately tried to make a bomb out of some Q-Tips and Gatorade, but Chuck Norris roundhouse-kicked him in the solar plexus. MacGyver promptly threw up his own heart. Jack Bauer tried to use his detailed knowledge of torture techniques, but to no avail: Chuck Norris thrives on pain. Chuck Norris then ripped off Jack Bauer's arm and beat him to death with it. Game, set, match.

I min ensamhet

Vaknade imorse av hostattackernas hostattack.. Gul slem osv.. Feber på det.. Gillar inte att vara sjuker. Segt att vara hemma och göra inget. Det kan vara gött iof men det blir tråkigt efter en timma eller två.

Det tror jag är en faktorerna till att jag inte inte flyttat hemifrån.. Det är som att vara sjuk. Ingen är här. 
Man sitter där i sin ensamhet och väntar på helgen eller nästa dag. Visst är det gött när morsan och farsan lagar mat och tvättar till en, eller åker och handlar. Man har det rätt gött och man är väldigt sällan ensam.

Tror det är det som skrämmer mig mest. Inte att inte klara hyran och alla räkningar osv.. Utan att vara ensam. Visst kan det vara gött att vara ensam med sina egna tankar och inte behöva bry sig om någon annan är sig själv. Men människan är ett flockdjur. Vi mår inte bra av att vara ensamma för länge. Vi behöver folk i våran närhet som man kan prata med eller bara njuta av varandras sällskap. 

Men det är väl något som de flesta går igenom. Ett mandomsprov om man nu kan kalla det så.. Finns nog ett bättre ord för det men jag gick bygg så det är allt ni får..

Det kanske är ett sätt att växa som människa, lära känna sig själv och vad som är viktigt för dig och ingen annan.

  • Chuck Norris once got into a fight with a one-armed Ninja. Seeing that he had an unfair advantage, Chuck Norris ripped both of his arms off and one of his legs. He then roundhouse-kicked the ninja in the head, killing him instantly, and proceeded to sow his limbs back on using only a rusty tent spike and bailing wire.


Trött..

Har äntligen kommit igång med träningen igen efter en onyttig semester. Känns jävligt bra. Förutom att man har ont i hela kroppen just nu.

Igår hade jag och amanda planerat att vi skulle gå till gretas med "gänget". Vi la upp förslaget för diskution men ingen nappade. Så det blev en gammal klassiker. Några öl på flygarns med johan och min polare martin.
Martin beslutade att gå hem efter flygarns och vi andra drog hem till mig för en liten filmkväll.
Rätt gött förutom att det var "snökaos" i stan så alla tågen var inställda. Vilket betydde att johan och amanda fick sova över. Gentleman som man är drog jag fram en madrass till Amanda och jag och Johan sov i min 90cm breda säng.. Mysigt värre. Jag och johan har sovit bredvid varandra ett antal gånger och oftast i mindre sängar än denna. Det var gött med lite utrymme.

Just nu sitter man med träningsverk i armarna och gör absolut NADA! En perfekt söndag.

  • In the first Jurassic Park movie, the Tyrannosaurus Rex wasn't chasing the jeep. Chuck Norris was chasing the Tyrannosaurus AND the jeep.


Top Notch!

Idag var första dagen tillbaka på jobbet. Det var rätt okej.. Tror faktiskt att jag gillar mitt jobb. Skrämmande tanke jag vet.

Utöver det så var dagen inte bra. Fick reda på från chefen att vi inte kommer få våran lön imorgon. Hon som sköter det är sjuk så vi får antingen lönen på fredag eller ännu värre... Måndag.
Har levt sebbeliv veckan innan och efter jul och det har inte vart kul när man är van att ha lite flis..

Men en ljuspunkt är att mina Tuxedo T-shirts har kommit. Hoppades att skulle komma innan nyår men man kan inte få allt. 

  • Teenage Mutant Ninja Turtles is based on a true story: Chuck Norris once swallowed a turtle whole, and when he crapped it out, the turtle was six feet tall and had learned karate.


RSS 2.0