Flygarns ftw?

I helgen blev det mycket flygarns. Inget fel med det om man lyckas hitta någonstans att sitta.

Denna helgen visade det sig att det lyckades man med det. Först på fredagen var det dags att säga ajöken till anton som skulle åka och leka krig med andra pojkar ett tag. Jag bad honom om att få raka hans huvud men han sa nej. Vi var en rätt duktig skara. Tror vi var upp imot 12-15 pers ett tag.

Det var bestämt att vi skulle vidare men vi hamnade på flygarns igen efter en kort tur till busshållplatsen. Sen blev det lite nattamat på donken innan det var hemgång.

Kan tilllägga att jag var den lyckliga vinnaren av amandas tävling vilket gjorde att man fick en extra cheesburgare med sig, uppskattas verkligen..

Sen till igår.. Kvällen som inte slutade som man hade tänkt..

Först var jag på rugbyklubben för lite allmänt häng och bastubad med tillhörande dricka innan matcherna började på dumburken. Sen så kommer som sagt kvällen som inte slutade som man hade tänkt.

Började med att vi skulle ha filmkväll hemma hos mig. Men Catrin och Fanny var redan i stan och skulle ta en öl efter de hade vart på bio. Då ville merparten av filmgruppen gå till flygarns istället för att kolla på film. Det slutade med att resten av oss hängde på. Förutom sebbe som först inte ville men sen skulle med för att sedan tokbanga.
Så vi satt där, tre pers varav två som inte ens ville vara där.

Efter en stund kom Catrin och Fanny och det lättade på stämningen lite. Grejen med flygarns är att vi är inte de enda som har de som ölhak. Så vi träffade snart fler personer man känner. Nu var vi 7 pers till vid bordet men det är inget fel med det. The more the merrier!

Tyvärr har inte flygarns öppet hur länge som helst utan vi avslutade kvällen på Ches ami av alla ställen innan det var dags att ta sista nattbussen hem.

  • Chuck Norris is responsible for China's over-population. He hosted a Karate tournament in Beijing and all women within 1,000 miles became pregnant instantly.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0