Seger i seriestarten!

Vi vann seriens första match mot Malmö RC med 25-10.

Jag spelade väl sådär, hade nog gjort några saker annorlunda nu i efterhand men det brukar oftast vara så..

Fick två smällar i pannan så jag ser ut som quasimodo ur ringaren i notre damm nu efter matchen. Men svullnaden har börjar gå ner nu..

Mer utförlig rapport kommer. Nu ska jag ut och "umgås" med Killkenny-grabbarna och fira segern innan matchen imorgon.

Matchen är kl 13.00 på mellbyfälten som vanligt. Alla är mer än välkommna.

  • Chuck Norris does not sleep. He waits.

Behöver inte säga något..

Varför jag spelar rugby..


  • Remember the Soviet Union? They decided to quit after watching a DeltaForce marathon on Satellite TV.

Tengo un gato e mis pantalones(?)

Vet inte hur korrekt stavningen är men johan vet vad jag menar..

Det har varit en händelserik helg denna helgen med.

Började med att man var hemma hos sebbe på fredagen för allmänt häng och lite avkoppling. Kännes skönt att bara vara med bra kompisar och släppa matchen som jag skulle spela dagen efter. Jag brukar annars vara väldigt tystlåten dagen innan match för jag vill kunna tänka över min situation och mitt spel så jag kan göra mitt yttersta för grabbarna. För det är det minsta de förtjänar..

På lördagen var det alltså dags för matchen mot Rugby URJC från Madrid. Vädret kunde inte ha vart bättre men spelet hade kunnat. Vi vann iaf den tredje raka träningsmatchen med 32-0. Även Big L (jag) fick göra ett försök denna gången efter en snygg solorush från halva plan. Var mäkta trött efter ska ni veta..

Hade kunnat bli två försök för min del om inte en bra deffensiv tackling från en spanjack hade skicka in mig i stolproten med huvudet först.. Smällen såg nog värre ut än var den var men jag gjorde mitt hemmagjgorda "är jag förlamad-test" vilket innebär att jag kollar ifall jag kunde röra på tårna och det kunde jag så det var bara att förtsätta spela.. Crashen ska tydligen vara väldokumenterad på foto så vi får väl se hur bliderna blir.. Det är sånt man får bjuda på när man är prop.. ;) Jag kommer ihåg att jag såg vart jag var påväg och hann tänka: Jävlar detta kommer kännas, sen dunken från att halsen träffade stolpen och publikens stönande av oro. Det kunde slutat illa men som min gode vän Pritchard från Dirty Sanchez en gång sa efter han fick en smäll på huvudet: "Where there's no sense, there's no feeling" så gick det bra ändå. Vi vann ju iaf.. Det var det viktigaste.

Sen på kvällen bar det av hem till Cils för lite grillning och förfestande, Mycket trevligt.. Efter kanske för många öl bar det av till gretas där det alltid är gött häng innan man lyckades hinna med sista nattbussen hem.. Trodde jag hade behövt ringa min gode vän Bazhad men det får bli en annan gång.

Nu på lördag är det dags för seriepremiär borta mot malmö! Sen på söndagen är det dags för sista träningsmatchen mot Kilkenny (jo de heter så, precis som ölen Arna).

Det har vart gött att jobba idag med. Solen lyste så Alex passade på att jobba utan tröja för att få bort den värsta bonnebrännan och lite röd har man blivit. Fast det finns en nackdel med att jobba utan tröja. Man skär sig på armarna hela tiden så nu när jag sitter och skriver detta så ser jag ut som en emo.. Förutom att jag är lite solbränd.. De är la allergiska mot solen?

  • James Cameron wanted Chuck Norris to play the Terminator. However, upon reflection, he realized that would have turned his movie into a documentary, so he went with Arnold Schwarzenegger

.


It's on like Donkey Kong..

image24

MAD Mofoing props till Johan för affishen.
  • Outer space exists because it's afraid to be on the same             planet with Chuck Norris.

Rugby och 4 h sömn

WOHO!!

Vet inte varför jag startade inlägget så men kände att jag ville sticka ut.

I helgen har det hänt mycket.

Började med att vi spela träningsmatch mot ännu ett Irlänskt lag i lördags. Vi vann även denna matchen med 20-0. Nu spelade vi för första gången iår på våran hemmaplan vid Mellbyfältet. Planen är rätt vattensjuk sen innan och det hjälpte inte att det regnade kvällen innan.. Efter en spräck haka, ett spräck ögonbryn och en bruten hand så gick Spartacus RUFC som sagt segrande ur denna matchen med.

Efter matchen var det dags för det traditionella och alltid lika trevliga, supa som svin med motståndarna. Började med allmänt häng med Nisse, Johan och deras kompis Jossan men de gick och byttes snabbt av Sebbe, Cissi, Sabrina, Palle och hans flickvän Amanda(?). Kvällen slutade på Dubliners där sebbe(!) fixade in alla. Mad props sebbe.

Inte lika roligt var att man hade ju lovat coach att hjälpa till och bygga och sedan riva scen i scandinavium på söndag morgon. Skulle vara där kl 7 och en annan som kom hem kl 4 på morgonen mådde rätt bra.. Efter drygt 9 h av lyftande, konkande och kopplande så åkte jag hem för att ladda batterierna för att på kvällen riva samma scen som vi byggde upp. Med att ladda batterierna så menar jag 1 h sömn innan det var dags att åka in. Vi hade rivt allt vid ungefär kl 2 på natten och då skulle man upp kl 5 till ens riktiga kneg. Så man har ju mått bättre när man ska jobba..

Fast jag skulle inte byta bort det för något.

Det är sådana helger som får en att känna att man lever.. Man får testa sina gränsen om på ett något ofarligt sätt.. men det är väl sånt jag gillar. Skulle nog inte spela rugby om jag inte gillade att testa mig själv.. För att se vad kroppen pallar. Alla som kommer och tittar på mina matcher och inte vet något om sporten tycker att jag är sjuk i huvudet och undrar varför jag gör det jag gör. Jo, jag ska förklara.. Det är en av de bästa känslorna man kan ha när man inser att man inte är gjord av glas och några smällar inte gör så mycket. Det får en att känna att man är oövervinnerlig och ingen kan röra en. Man blir också mer självsäker. DU vet vad din kropp klarar och inte klarar av.


Nu på lördag möter vi ett spanskt universitetslag från Madrid. Det kommer nog skilja sig från de andra matcherna. För det första så tror jag inte att Spanjackerna kommer komma bakfulla som ägg till matchen. Dessutom är det ett universitetslag. Vilket betyder att det är killar i min ålder som kommer. Inget ont om Irländarna men ett gäng bakfulla 30+ killar är inte så mycket att hänga i granen. Matchen är på lördag. Vet inte riktigt vilken tid men vid 14-15 tiden är nog inte så illa pinkat..

Det finns förresten bilder från senaste matchen mot Athboy på hemsidan.

image23

Big L in action..
Gör en så kallad Maori-sidestep fint. Vilket i storsätt betyder att man inte fintar utan siktar på den minsta killen och bara köttar..

  • Chuck Norris can hold his breathe for nine years.

Igår som blev idag..

Vem hade kunnat tro att jag inte orkade skriva ett inlägg igår efter träningen.. Jag

Nu sitter jag här hemma efter att ha blivit matförgiftad eller något liknande igår så jag är inte i tip top form precis.. Men jag gör vad som helst för er mina troga läsare ;)

Som sagt vi vann första träningsmatchen ganska övertygande och jag är la okej nöjd över min prestation.. Att knäa en kille i ryggen och bryta näsan på en lagkompis är väl inte det opptimala att göra..
Ändå känns det som om jag spelade okej..

Tänker inte gå in på detaljer om hur vi spelade och vad som gick bra och dåligt för ni lär inte förstå vad jag menar. Men Vi spelade bra för första träningsmatchen. Om ni vill se ett refferat över matchen så finns det på våran hemsida: www.spartacusrugby.com

Vill också tacka alla kompisar som var och kolla på matchen(Även er som gick innan andra helvlek). Det var väldigt kul att se er där och stötta mig och laget.. Tack.

Nu på lördag är det dags för ännu en match. Det är ett irlänskt lag denna gången också men de heter Athboy RFC (Rugby Football Club). Vet inte vad jag ska förvänta mig av detta laget. De flesta av de här killarna har nog spelat i 10-15 år och tillsammans i kanske 5 år så det blir ingen underskattning här inte.. Nervositeten börjar komma tillbaks nu. Gött är det. Som jag brukar säga: Öm i nacken och skrapsår på knäna.. Fan va gött med rugbysäsong!

  • Chuck Norris can slam a revolving door.

Spartacus RUFC - Bective Rangers RC 54-14

Som titlen beskriver så vann vi rätt övertygande mot irländarna.. Mer utförlig rapport kommer senare ikväll.

  • There is no chin behind Chuck Norris? beard. There is only             another fist.

Spartacus RUFC - Bective Rangers RC!

Nu på lördag (5:e April) gäller det!!

Då är det dags för första träningsmatchen för säsongen! Är jävligt peppad! Kommer bli så himla kul med lite kontakt efter månaders kyla och sprinter..

Matchen spelas som sagt nu på lördag den 5:e april på all-väders planen hos Furulunds IP vid Furulund Centrum. Kick off blir kl 18.00 och efter matchen samlas lagen på rugbyklubben vid mellbyfältet för förfriskningar av olika slag.

För vidare info och vägbeskrivning så kan ni kolla in våran hemsida:

http://www.spartacusrugby.com/

  • Chuck Norris can kill two stones with one bird.

RSS 2.0