Försäsong ftw!

Dessa datumen har legat uppe på rugbyklubbens hemsida ett par veckor nu men tror inte så många va er är inne på den så jag lägger upp det här också. Det handlar om Spartacus RUFC försäsongsmatcher. Vi kommer möta tre Irländska lag och ett spanskt universitetslag. Allt detta kommer ske under april månad och alla matcherna är på helgerna. Efter matcherna kommer det att festas ordentligt med mat och dryck av olika sorter.

Alla är mer än välkomna att titta förbi...

"Men Alex för bövelen lägg upp datumen på matcherna nångång!" Okej, eftersom ni inte kan hejda er så kommer de här:

April 5th:
Spartacus vs Bective Rangers (Ireland)

April 12th: Spartacus vs Athboy RFC (Ireland)

April 19th: Spartacus vs Rugby URJC (Spain)

April 26th: Spartacus vs Kilkenny RFC (Ireland)

Återkommer med tid och exakt plats för matcherna.

Hoppas så många som möjligt kommer på åtminståne en av dessa matcher.. Kom och ta en öl och kolla när jag blir mosad av en massa utläningar! Det är ju värt något iaf ;)

  • The Seven Wonders of the ancient world were: Chuck Norris' left and right hands, his left and right feet, his belly button, his liver, and his beard

Untitled (utan titel)

I tisdags (igår) vad det första dagen på jobbet efter 10 skööööööööööööööna dagar. Kände lite ångest men den släppte när jag väl drog på mig blåbyxorna och gick upp på taket. Jobbar inte i helvetet (eriksberg) längre. Har förflyttat mig till Utlandagatan vid korsvägen med utsikt över Liseberg. Gött ställe, vi ligger inte SÅ mycket efter här så de är inte på en så mycket.

Fan vilka minnen man har när man tittar ut över liseberg. Tar en tillbaka när man var 10-12 år och hade köpt Guldpasset och åkte till Liseberg nästan varje dag på sommaren..  Det var tider..

Men nu har man växt upp och skaffat jobb.. Det enda som saknas är väl körkort och egen lya. Det dröjer nog ett litet tag innan jag flyttar.. Har insett hur dyrt det är med mat och hur jobbigt det är att tvätta. Så jag degar här ett tag till (om jag får för mamma..).

Tänkte testa en grej, en liten lek om ni vill kalla de det.. Leker heter: Vad har du på/i ditt nattygsbord? Kom och tänka på det för ett tag sedan när jag såg hur mycket skit jag hade på/i det. Så det är väl bara för mig att börja..

Vad har du på/i ditt nattygsbord?

  1. Väckarklocka (Obligatorisk)
  2. Vattenflaska (armystyle) för jag är en manly man!'
  3. Fjärrkontroller till DVD/videon, Boxen och TV:n. Det är nästan för många..
  4. Elastisk binda. Ifall man skulle stuka något i sömnen..
  5. Rugbylexikon från VM i Frankrike. Användbara ord och fraser för den turistande rugbyfanatikern i Frankrike
  6. Typ haklappar från Rugby-VM i Frankrike.(?)
  7. "Fakta, Tips och myter om alkohol och hälsa". En bok från systemet.  Fick den av morsan, kanske ett dolt budskap där någonstans..
  8. Ett papper med Ecodrivingråd från körskolan.
  9. "Årets bästa sidor från Piratförlaget" Massa smakprov ur böcker de gett ut under 2007. Mamma tycker att jag läser för lite. (Har inte öppnat den)
  10. 3 gummiband
  11. Ett par stereohörlurar.
  12. Lappen om fri tandvård i två år till som man fick på posten.
  13. Boardingpassen från flygresan hem från San Diego.
  14. Ögonbindel som man har när man sover. (använder den aldrig) Snodde den från en Scouthydda i Chobham, England när rugbylaget var där på tour hösten 2006.
Sa ju att jag hade en massa skit. Har inte kollat i den så nog så det var lite kul att se vad som låg där.. Skriv gärna vad ni har på nattygsbordet i era egna bloggar. Vem vet kanske blir en grej, som facebook fast större.. Man har en massa saker som man inte hade räknat med. Iaf jag..

  • If you get roundhouse kicked in the face by Chuck Norris in your           dream, you DIE!

Hemma igen..

Då var man hemma igen..
Rätt fint väder men alldeles för kallt..

Har haft en OTROLIG tid. Som man alltid har när man är på rugbyresor, speciellt de med jonas..
Atmosfären med allt folk och all glädje gör det hela fantastikt!

Vi var ju över en sväng i mexiko också. Innan vi åkte dit sa varenda amerikan samma sak: Really?! that sounds nice! but be carefull.. Vilket gjorde lilla mig lite illa till mods men när vi väl kom ner visade det sig att alla och jag menar ALLA hur vänliga som helst. De flesta kunde riktigt bra engelska med. Man kände att de inte var lika hårda med reglerna nere i Mexiko. De var lågsäsong också så nästan varenda barägare ville få in oss på alla ställen.

De flesta på rugbyklubben inklusive jag själv trodde la att jag skulle gå upp i vikt borta  i snabbmatskedjornas mecca men det visade sig att jag gick ner 4 kilo.. Jag körde stenhårt på VM-dieten, dvs äta max två ggr om dagen supa mycket och gå mycket. Try it.. IT WORKS! Fast under VM  gick jag ju ner 9 kg och inte 4 men det var ju under en månad och inte 10 dagar. Så nu ligger man på flugvikten 108 kilo, nästan lite för lite..

Om ni vill veta mer om hur jag hade det så är det bara att fråga. Det finns även en dagbok och lite bilder på resedagboken under namnet: GoaRugbygubbar

Påminner er eftersom det var vissa av mina "vänner" (johan) som hade missat den.

Säger som nisse. Det vore lite kul om ni kommenterade ibland. Inte bara här utan gärna på resedagboken också. Det är kul att vi fått 81 besökare men det är lite mindre roligt att det är bara två som kommenterat...

? Chuck Norris is so fast, he can run around the world and punch himself in the back of the head.


San Diego!

Har ar det sol och fint vader.. Forutom att usb-uttaget ar inlast sa det blir inga bilder. Men text kommer snart upp pa resedagboken..

Säger som Thomas..

Vissa dagar är det gött att vara på jobbet... Men inte idag.

Har äntligen sluppit skitbygget på Eriksberg. Bara tre dagar för sent men man kan inte få allt.
Imorgon är sista dagen arbetsdagen på 10 dagar! Känns riktigt gött faktiskt.

San Diego alltså..

Vet inte vad jag ska förvänta mig. Kommer inte kunna gå ut på pubar och klubbar för de är tydligen stenhårda på åldersgränsen 21. Får supa på stranden och inne på rugbyområdet. Sen tror jag inte det är samma problem i mexiko. Vet inte varför jag tror det men det känns som om de inte är lika hårda på reglerna.. Hur som helst kommer det bli hur kul som helst. Gött att slippa jobbet också, känner att det börjar bli lite mycket nu..

Det kommer nog ändå bli en upplevelse.. Det blir det alltid när man reser med Jonas.. Detta är min femte resa utomlands med grabben.. Har inte ens vart utomlands så många gånger med min familj. Har en känsla på mig att det kommer bli många fler(Rugby VM i Nya Zeeland 2011?).. Vet inte vad det är med killen men han är så sjukt social så det går inte och beskriva. Håller man bara sig i närheten av honom har man 10 nya polare på nolltid. Han är ju defenitivt mer världsvan än vad jag är också. Han har vart på en del ställen under sin livstid snubben. Sven-Erik är soft han med..

Han har startat en resedagboken också:
http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=34&alias=GoaRugbygubbar

Namnet är GoaRugbygubbar om någon missa det.

Det kan hända att det kommer upp något där under tiden. Bilder och sånt kommer nog komma upp där. Tror jag uppdaterar bloggen någon gång också. Fast där blir det nog inte lika många bilder. Pallar inte..

Fick precis lite bilder från Gretas av Sabrina och detta är dagens bild:

image18

HELT SJUK BILD! Jag ser ut som värsta daterape-killen som har lagt rohypnol i glaset och bara väntar på att cissi deckar så jag kan dra in henne på toa..(det skulle jag aldrig göra cissi, så du behöver inte oroa dig..)

Tror detta blir sista inlägget i bloggen innan jag åker. Kan hända att jag skriver ett till imorgon. Kommer sakna en massa människor nu när jag är borta men är lite glad att jag slipper er..

  • Chuck Norris can hit you so hard that he can actually alter your DNA. Decades from now your descendants will occasionally clutch their heads and yell "What The Hell was That?"



RSS 2.0