Samanfattning

Helgen kan samanfattas med en bild:


Lite frånvarande men helt grym!(och lite snygg)

  • In a fight between Batman and Darth Vader, the winner would be Chuck Norris.

Blir inte bättre än så här(Jo kanske nån gång i framtiden).

Kom på mig själv att le när jag tittade igenom bilderna på från rugby-vm förra året.

Tänkte tillbaka på den tiden och hur underbar den var.. Visst det fanns stunder man var lite sur och så (mest på jonas) Men jag älskar dig gubben och det vet du..



Detta är nog min favoritbild från hela resan.. Vet inte varför men den värmer till i hjärtat när jag tänker på den och den symboliserar för mig vänskap. Vi stod vid kusten i wales och tänkte bara ta en bild med kusten och havet som bakrund. Men det blev så mycket mer.

Då tänker jag på alla nya vänner jag fått det senaste 1,½ åren, mest tack vare dig Johan, Du är nog fan en av mina bästa vänner, och jag blir glad. Innan hade jag inte så många "nära" vänner och det känns bra att kunna säga att jag har det nu. Så stort tack till er att ni förgyller mina dagar i mörka stunder.

Tack som fan, Älskar er alla!

  • Chuck Norris has never won an Academy Award for acting... because he's not acting.

Jobbig helg

Innan jag ens hunnit komma hem till Göteborg var det dags för nästa resa.

Denna gången var det dags för en landslagsuttagning i Enköping.
Kan ge er ett litet tidschema så ni får en uppfattning.

Kom hem till GBG kl 11.15 och åkte till enköping kl 13.30. 5 timmar senare var man framme. Träna till kl 22 och samling kl 10 på lördagen. Fick en spark i ögat på en av träningarna och en bristning högra vaden på matchen senare på dagen.. Men den börjar läka nu.

Kom inte med i den slutliga truppen på 26 man men tränarnen tog mig och de andra som inte kom med vid sidan om och förklara varför vi inte kom med. För mig var det i stort sätt att jag var och är ur form. Har inte tränat mycket sedan sista matchen mot malmö för snart en månad sen. Fick mycket konstruktiv kritik med och de sa att man var en av framtids spelarna i svensk rugby och att jag är välkommen tillbaka till uttagningarna i vår. Sånt är ju kul.

Jag hade inte förväntat mig at komma med pga av att jag just är ur form och min låga  ålder. Killarna som kämpade om samma plats som mig var 25-35 och mer erfarna av både snabbare och tuffare spel i en högre serie. Har framtiden framför mig.

  • It is said that looking into Chuck Norris' eyes will reveal your future. Unfortunately, everybody's future is always the same: death by a roundhouse-kick to the face

Misslyckande och smärta

Misslyckande: Klarade inte uppkörningen, inga allvarliga fel. Får ta nya tag. Ny tid 4.nov i göteborg.

Smärta: Ska åka till enköping nu och vara där till söndag. Landslagsutagning för herrarna denna gången. KOmmer vara mör på söndag. Men på ett gött sätt..

  • Chuck Norris does not "style" his hair. It lays perfectly in place out of sheer terror.

Hårdrock.

Har nu på sista tiden börjat lyssna väldigt mycket på Hårdrock.. Vet inte riktigt vad det beror på.

Favoriterna för tillfället är nog Mustasch, In Flames och nya upptäcket: Volbeat. Detta danska band har tagit denna lilla pojke med storm sedan en kille önskade låten "A moment forever" på morgonpasset. Kommer för övrigt till Göteborg den 12 Dec. Någon som är intresserad?

Sitter för tillfället på en pissdator på ett "gamecenter" i halmstad. så jag kunde inte göra en snygg länk eller lägga upp en video från youtube.
Så det får bli på det traditionella sättet Copy and paste. http://www.youtube.com/watch?v=Hy3rnIHKBI4. Vet att det inte är en video men låten är det som är det viktiga.

Anledningen till att jag sitter i halmstad är att jag äntligen ska köra upp och fixa detta mofoing j***a körkortet. Uppkörningen är imorgon (fredag) kl 08.45. Önska en lycka till.

When Chuck Norris sends in his taxes, he sends blank forms and includes only a picture of himself, crouched and ready to attack. Chuck Norris has not had to pay taxes, ever.


Inget skämt, en vits

Nydligen öppnade ett äkta make-varuhus dit kvinnor kunde gå och välja en make bland stort utbud. Det bestod av fem våningar där männens positiva egenskaper ökade ju högre upp man kom.
Den enda regeln var att när en kvinna öppnade dörren till en våning, MÅSTE hon välja en man från den våningen eller fortsätta uppåt, och om hon gick upp en våning kunde hon inte gå ner igen annat än för att lämna varuhuset och aldrig komma tillbaks igen.
Några väninnor gick till varuhuset för att hitta äkta makar. På dörren till den första våningen satt en skylt där det stod: "Dessa män har jobb och älskar barn." Kvinnorna läste skylten och sa: "Tja, det är bättre än att vara arbetslös och inte gilla barn, men jag undrar vad som finns högre upp?" Så de gick upp en våning.
Skylten på andra våningen hade texten: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och ser extremt bra ut." "Hmmm" sa damerna. "Man undrar vad som finns på nästa våning?"
På skylten på tredje våningen stod: "Dessa män har välbetalada jobb, ser extremt bra ut, älskar barn och hjälper till med hushållsarbetet." "Wow", sa kvinnorna, "mycket frestande." Men det fanns en våning till så de gick högre upp.
Skylten på fjärde våning har texten: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn, ser extremt bra ut, hjälper till med hushållsarbetet och är väldigt romantiskt lagda." "Åh kära nån!" utbrast kvinnorna. "Tänk bara vad som måste finnas på nästa våning!" Så de fortsatte till femte våningen.
På skylten på femte våningen stod: "Den här våningen är tom och finns bara till för att bevisa att kvinnor är helt jävla omöjliga att behaga. Utgången är till vänster, vi hoppas ni ramlar i trapporna.

  • In an average living room there are 1,242 objects Chuck Norris could use to kill you, including the room itself.

Tegan And Sarah - Call it of



Maybe I would have been
Something you'd be good at
Maybe you would have been
Something I'd be good at
But now we'll never know..




En tanke..


 
Funderar på att låta håret växa ut..



Saknar den frillan lite.. vad tror ni?

  • There is no 'ctrl' button on Chuck Norris's computer. Chuck Norris is always in control.

Körkort steg 1, check!

Klarade körkortsteorin igår! Behöver inte gå in på hur många poäng jag fick... huvudsaken är att jag klara det! Nu är det bara uppkörningen kvar.

In your face bitches!

  • Chuck Norris built a time machine and went back in time to stop the JFK assassination. As Oswald shot, Chuck met all three bullets with his beard, deflecting them. JFK's head exploded out of sheer amazement.

RSS 2.0