Inget skämt, en vits

Nydligen öppnade ett äkta make-varuhus dit kvinnor kunde gå och välja en make bland stort utbud. Det bestod av fem våningar där männens positiva egenskaper ökade ju högre upp man kom.
Den enda regeln var att när en kvinna öppnade dörren till en våning, MÅSTE hon välja en man från den våningen eller fortsätta uppåt, och om hon gick upp en våning kunde hon inte gå ner igen annat än för att lämna varuhuset och aldrig komma tillbaks igen.
Några väninnor gick till varuhuset för att hitta äkta makar. På dörren till den första våningen satt en skylt där det stod: "Dessa män har jobb och älskar barn." Kvinnorna läste skylten och sa: "Tja, det är bättre än att vara arbetslös och inte gilla barn, men jag undrar vad som finns högre upp?" Så de gick upp en våning.
Skylten på andra våningen hade texten: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och ser extremt bra ut." "Hmmm" sa damerna. "Man undrar vad som finns på nästa våning?"
På skylten på tredje våningen stod: "Dessa män har välbetalada jobb, ser extremt bra ut, älskar barn och hjälper till med hushållsarbetet." "Wow", sa kvinnorna, "mycket frestande." Men det fanns en våning till så de gick högre upp.
Skylten på fjärde våning har texten: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn, ser extremt bra ut, hjälper till med hushållsarbetet och är väldigt romantiskt lagda." "Åh kära nån!" utbrast kvinnorna. "Tänk bara vad som måste finnas på nästa våning!" Så de fortsatte till femte våningen.
På skylten på femte våningen stod: "Den här våningen är tom och finns bara till för att bevisa att kvinnor är helt jävla omöjliga att behaga. Utgången är till vänster, vi hoppas ni ramlar i trapporna.

  • In an average living room there are 1,242 objects Chuck Norris could use to kill you, including the room itself.

Kommentarer
Postat av: cecilia

tänkte la det.

fick asdåligt samvete

ja ba, vafan har jag glömt bort min favorit alex :O

men fan att ja inte träffa på dej då :(

2008-10-06 @ 10:19:53
URL: http://heyholetsgo.blogg.se/
Postat av: cecilia

grym vits, haha!

2008-10-06 @ 10:21:05
Postat av: Nisse

Så ere.

2008-10-06 @ 19:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0