Stockholm 10.s och rugbyhoror

Wazzap Honkeys..



Helgen spenderades i hufvudstaden och 10-manna rugbytuneringen Stockholm 10.s. Behöver nog inte gå in på spel osv men kan säga att vi kom dit med 7 spelare  varav en skadade sig på uppvärmningen.. Men detta var inget problem! Det finns en välkänd term inom rugby som är Rugbyhora..

Denna termen är inget negativt som man kan tro utan jag säger den men den mest positiva och respektabla sätt jag kan. En rugbyhora är en spelare som kommer till en tunering som denna och bara hoppar in i lag som behöver spelare för det händer att spelare blir skadade osv..

Så med 8 så kallade rugbyhoror så spelade vi våra matcher och vann en av tre gruppspelsmatcher och kom till c-slutspel där vi förloade semifinalen mot ett lag som senare vann.. Så lite tröst är ju det..

Vägen till semifinalen var intressant.. Gruppspelsmatcherna spelades på lördagen och när vi hade spelat klart matcherna så såg vi att matchen skulle spelats kl 10.25 nästa dag.. För er som inte vet så mycket om rugbytuneringar så kan jag berätta att man spelar rugby på dagen och super som svin på kvällen även om man har matcher dagen efteråt.. Så väl fräsha kom vi till planen kl 10 och vad möttes vi av då? Motståndarna hade lämnat Walkover vilket betydde att vi vann och gick vidare till semi som skulle spelas kl 14.. Så det var bara att sitta där och kolla lite rugby innan semifinalen skulle spelas.. Som vi förlorade.. Men allt som allt så var det en lyckad helg och man hade roligt som alltid i rugbysammahang.

Nu på fredag väntar ett fem dagar långt träningsläger Oslo med u-21 landslaget.. Vi ska ha träningsmatcher mot Danmarks och Norges u-21 landslag. Får se hur det blir..

Första dagen på jobbet efter semestern är avklarad! Inte lika jobbigt som den kunde ha blivit. Det var meningen att jag och en till skulle täckt ett villatak och ett garage idag och resten av veckan och chefen hade planerat och trixat så vi bara skulle kunde börja men när vi skulle hämta plåten så hade den inte kommit och skulle troligtvis komma på onsdag.. Så dagen gick mest ut på att inte göra så mycket. Gött men det kommer bli stressigt sen..

Var tvungen att ta två idag:

  • Chuck Norris does not follow fashion trends, they follow him. But then he turns around and kicks their ass. Nobody follows Chuck Norris.
  • Chuck Norris' sperm can be seen with the naked eye. Each one is the size of a quarter.

En utmaning..

Satt i badrummet och filosoferade lite när jag kom över denna tounge twister..

På svenska går den såhär:
"Tre könsopererade häxor tittar på tre Swatchklockknappar. Vilken könsopererad häxa tittar på vilken Swatchklockknapp?"

Nu för den knepiga delen. Vi tar den på Engelska också!
"Three switched witches watch three swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?"

Tog ett tag innan jag fick till det men det är sånt kul man gör när man har semester!

Till next time friends!

  • Chuck Norris got his drivers license at the age of 16. Seconds.

2 år

Idag är det två år sedan min morfar dog efter att jag hade spenderat en heldag med honom..

Vi besökte deras landställe på lövön och hade en kanondag och allt verkade bra men senare på kvällen fick mamma ett samtal av min morfars fru som berättade att han hade dött av en hjärtattack..

Vet att alla tänker att livet är kort och allt det där, men när det händer en själv och när det händer så direkt är man inte med på det.. Det får en att fundera...

  • The grass is always greener on the other side, unless Chuck Norris has been there. In that case the grass is most likely soaked in blood and tears.


Action-onsdag!

Vill börja med att be om ursäkt för att jag har vart borta ett tag.. Har bara inte haft ork typ.

Tillbaka till vad jag skulle skriva.. Onsdag (idag), har vart en händelserik dag.

Började med ett gött pass på gymmet. Andra dagen i rad. Något måste man ju göra på semestern ;) Kom hem var gött slut när man fick ett sms av dubbelnils som frågade om man var sugen på laserdome..

Fick ett flashback till mellanstadiet med låtsaskrig och adrenalinkickar som varade i evigheter. Så jag bara HELL YES! och vi träffades utanför laserdome lite efter sex. Det var jag, misen, johan (sune), david, sebbe och thomas. Vi skulle spela samtidigt som några familjer som visade sig vara några fler än oss ss vi fick två av sönerna.. Tur var väl det för de två killarna aegde(!) alla och hamnade 1:a respektive 2:a plats på rankingen efter det var slut. Själv hamnade man på en bra 4:e plats.

När väl spelet startade så kom allt det där tillbaka som man mindes från mellanstadiet. Kröp och sprang som rambo och la ut taktiker som skulle gjort de största krigherrarna stolta. Kom ut och var dyblöt av svett och hur lycklig som helst!

ska försöka bättra mig när det gäller skrivandet.

  • Outer space exists because it's afraid to be on the same planet with Chuck Norris.

RSS 2.0