Babyyra och Tattooexpo 2008

Inte alltid man använder två Y:n i samma ord.. Lite imponerad av mig själv...

Nu det jag skulle berätta..
Var och hälsade på min kusin Mikael och hans sambo Kerstin för att kolla på bebisen de fick för ungefär två månader sedan. Jag fick erbjudandet att hålla Selma som hon heter men jag fick lite panik och sa nej.. Blir nervös runt så små bebisar.. Gillar ju dem och så men vill inte hålla dem.. Tänk om jag tappar henne? Hemska tanke som jag aldrig skulle kunna leva med.. Hade det allmänt trevligt och selma var urgullig och glad att se oss.

Efter det var det dags för Tattooexpo 5 på eriksbergshallen. Var rätt fräckt att se alla studiorna komma dit och visa upp sig.. Det var många snygga tatueringar som blev gjorda.. Gick mest dit för att få råd om hur jag ska gå till väga med min tatuering som jag ska göra någon dag..

Tatueraren som jag pratade med sa att mönstret i sig inte är så kompliserat så det skulle gå och göra den nästa varsomhelst i göteborg. Men om man vill ha den gjord av en tatuerare som förstår sig på språket och kulturen bakom tatueringen så skulle man få den gjord av en äkta maori.. Tyvärr finns det ju inga sådan i Sverige så hon tipsa om tatuerningsmässan i Amsterdam där en väldigt duktig maorier vid namn Inia Taylor skulle komma. Det är faktiskt han som gjort tatueringen som jag hittade inspiration av.. Go figure!

Så det blir antingen att åka till NZ och tatuera mig där eller åka till Amsterdam och träffa den snubben och tatuera mig där.. Mässan är den 30-31 maj och 1 juni. Jag vet inte hur jag ska göra, eller om jag ens ska göra något.. Har mailat honom så vi får se vad som händer.

Verkar som om bloggen inte vill lägga upp bilder så det får komma senare..

  • A Handicapped parking sign does not signify that this spot is for handicapped people. It is actually in fact a warning, that the spot belongs to Chuck Norris and that you will be handicapped if you park there.

Gårdagen som blev idag

Efter en hård veckas slit så var det dags för helg igen.. Lönehelg dessutom. Trots detta var det förvånadsvärt lite folk ute.. Iaf på de ställen vi var.

Började kvällen starkt som vanligt på flygarns. Där var det en massa trevliga människor och vi förundrade oss över att "vårat" bord var ledigt. Vi var förundrade för vårat bord brukar vara alla andras bord också, men ikväll var det vårt! Några öl senare beslutade vi oss för att dra vidare till happening stället nr 1 dvs Gretas..

Väl inne var det väldigt lite folk men det gjorde inget för det är alltid kul på Gretas. Det var en lite speciell kväll också för Sebbes lillebror Jonte "the hat man" var med. Nämnde jag att detta var hans första utekväll på krogen? Då är ju Gretas stället att börja på. Vi vet ju alla hur mycket de tar hand om ungtupparna där.. Vi dansade i neon och Oade hela natten tills klockan var 4 och de stängde. Obligatoriska fyllekäket på donken innan man tog en taxi hem..  Hade en väldigt trevlig kväll och Idag tänkte man ta en sväng förbi Tatuerningsmässan och kolla läget och kanske få lite tips över min tatuering som jag någopn gång ska göra (förlåt mamma)...

  • Chuck Norris originally appeared in the "Street Fighter II" video game, but was removed by Beta Testers because every button caused him to do a roundhouse kick. When asked about this "glitch," Norris replied, "That's no glitch."

Dålig Timing..

När är det som sämst att sjunga med på Amy Diamonds melodifestivallåt "Thank You"?

I herrarnas omklädningsrum på gymmet...

  • When Chuck Norris sends in his taxes, he sends blank forms and includes only a picture of himself, crouched and ready to attack. Chuck Norris has not had to pay taxes, ever.

Första dagen av resten av ditt liv.

Idag är det sista dagen av påskledigheten. Får inte kalla det lov längre för jag går ju inte i skolan. Det var ett tag sen sist.. Om jag skulle nån dag plugga vidare vad skulle det vara i så fall? Tror inte jag är villig att göra det på ett tag. Skulle nog bli för rastlös.

Gillar vart jag är i mitt liv just nu. Har en massa bra vänner som finns där. Börjar gilla mitt jobb igen. Gillar känslan av att ha skapat något. Kunna säga att det här har jag gjort och det kan du fan inte ta ifrån mig. Det som gör mitt yrke kul är att jag ständigt utsätts för nya utmaningar. Det finns regler över hur det ska se ut men det finns flera sätt att komma dit. Ibland blir det kasst men då har man lärt sig att det kanske funkar på det här sättet istället. Två jobb är aldrig likadana.. Visst det finns nackdelar men vilket jobb har inte det? Det gäller att väga upp för- och nackdelarna och känna vad som är bäst för dig..

  • Cars were invented to have a faster way of fleeing from Chuck Norris. Not to be outdone, Chuck Norris invented the car accident.








Dan Viktor

Nu är det bara två dagar kvar på ledigheten och det har vart rätt skönt. Fyra dagar är en bra långhelg. Lite längre än en helg och inte för lång så man blir rastlös..

För er som läst johans blogg (namedrop) så var han och jag på konsert igår och det var en bra konsert om man bortser från folket som var där. Du har väl inte glömt trappmannen johan?

För er som inte var där så var det en VÄLDIGT förfriskad kille som då och då behövde gå på toa/ till baren och när han skulle dit så var han tvungen att gå ner för en tre trappsteg hög trappa förbi bandet. Jag och johan tittade oroande på honom varje gång och var beredda på att närsomhelst skulle han ramla in i bandet och göra spelningen lite mindre trevlig. Fast han klara sig varje gång. Propps till trappmannen!

Eftersom AV-guy (johan) inte hade med sig kameran så fick schyssta Alex punga upp mobilkameran för att göra kvällen lite mer minnesvärd (om det nu går)..

Bandet på den STORA scenen.

image19

image20

image21

Kvällen avslutades med ett samtal till syrran för att kolla läget. Visade sig att hon var på storan så jag och johan skilldes åt medans jag drog till storan.

Väl där möttes jag av systeryster och hennes överförfriskade vänner. När jag kom in så fick jag berättat för mig att det var indiekväll.. Svensk indie. Vilket i säg inte är något fel på men när man riktar in sig på en sådan speciell musikstil så kommer det en väldigt konsentrerad grupp människor. Killarnas klädstil var i stort sätt: rutig skjorta, tighta jeans och en näsduk runt halsen.. Det är väldigt underhållande att se så jag stod mest vid sidan om och log.. Sen var jag för nykter också.

  • Chuck Norris ordered a Big Mac at Burger King, and got one.

På allas läppar..

Det han inte ha undgått någon att marken är täkt av något vitt konstigt. Verkar som om de flesta har en negativ inställning till detta, inklusive mig.. Men för mig är det inte: Onej kallt och blött överallt.  Nej, för mig är det mer. Fan snö, Okej ramlar inte ner från taket nu Alex.. För snö och plåttak är inte den bästa kombinationen.

Idag var det första dagen på nya arbetsplatsen i Stenungsund. Segt att behöva åka så långt för att jobba. Väl där var det väl som på de flesta ställen.. Blåsigt som faen och kallt. Men jag fick glidarjobbet på baksidan av huset, dvs i lä.. Vi kan väl säga att jag var EXTRA noga med att det skulle bli bra och jag tog god tid på mig..

Lördagen spenderades i lugnets tecknen. Lite bowling på lördagen med Thomas med th, David utan th och Misen. Thomas vann bowlingen till davids stora förtvivlan och var inte sen att påpeka det för David så ofta han kunde.. Själv kom man sist men jag sköt hårdast iaf! 46.9 km/h är inte illa pinkat. Har man inget annat får man lita på råstyrka. Sen avslutade vi kvällen hemma hos Cissi med Melodifestival, donuts(?) och pizza.

Söndagen spenderades på rugbyklubben i grävandes tecken. Vi skulle gräva ett dräneringsdike och grunden för en platta som våran nyvunna gillestuga ska stå på. Thunder och lightning har fått jobba hårt i helgen.

  • Someone once tried to tell Chuck Norris that roundhouse kicks aren't the best way to kick someone. This has been recorded by historians as the worst mistake anyone has ever made.

Jävlaranamma del 1

Konsert nr 1 av 2 med Jävlaranamma är klar och i kväll är det Storans Klubbscen som gäller.
Eftersom vi vid flera tillfällen konstaterat att jag är lat så kan ni läsa om gårdagens bravader på Johans blogg.

  • Crop circles are Chuck Norris way of telling the world that sometimes corn needs to lie down.

Brister i skrattorgasmer

Borde snacka mer om vädret på bloggen för nu har det vart kanonväder hela veckan hittills. De senaste dagarna har jag vart på sånt jävla gött humör också! Vet inte vad det är som är den avgörande faktorn..

Kanske är det att man får se ett av göteborgs, nej sveriges, nej VÄRLDENS bästa band till helgen. Två gånger dessutom. Vilka pratar man om? Jävlaranamma ffs! Så jävla gött! Fan vilket tryck det var på mopperocken med kanske 100-150 pers som kolla. Kan bara tänka mig hur det blir nu när det är runt 500 på båda konserterna..

Sen kan den vara så att jag känner att nu jävlar är man igång med träningen igen och har fått upp ett gött flås också. Börjar utvecklas på riktigt nu.. 6-pack har ingen chans ;)

  • Contrary to popular belief, Chuck Norris, not the box jellyfish of northern Australia, is the most venomous creature on earth. Within 3 minutes of being bitten, a human being experiences the following symptoms: fever, blurred vision, beard rash, tightness of the jeans, and the feeling of being repeatedly kicked through a car windshield.

Long time no see.

Har sagt det för och jag kommer säkert säga det igen.. Det var ett tag sedan jag skrev något här. Vet inte varför.

Det känns som om jag inte gör så mycket "spännade" saker på dagarna. Det är typ jobba, träna och sova. Det blir rätt enformigt.. Men sådana ser dagarna ut.

Kan göra så här:
Idag var det okej på jobbet. Det regnade/blåste på mig och efter jobbet så var det dags att träna för att sedan åka hem och sova. Så.. Nu har ni typ nästa veckas material så behöver jag inte uppdatera på ett tag.

Fast nu till helgen kommer det vara fullt upp! Först nu på fredag är det dags för konsert med vårat(mitt och johans) älskade Jävlaranamma att spela på alla favoritställe Stick Fingers. Sen på lördag är det en favorit i repris! Jävlaranamma på Storan! Just det ni hörde rätt.. Två konserter med samma band på två dagar. Kommer bli så jävla gött! Båda konserterna är utsålda också så det bådar gott. Sen på söndagen blir det ingen vila då heller..

Jag har blivit inbjuden att träna med herrlandslaget i malmö på söndagen. Är sjukt nervös för detta. Man vill ju inte göra bort sig. Det är ju förhoppningsvis där man hamnar en dag.. Formen lär ju inte vara på topp efter två dagar med bandet som är fullare än publiken. Innan de går på scen..

Igår hände det inte så mycket. Var tänkt att jag och Martin skulle ut och festa med en gammal klasskompis till oss men det blev inte så av någon anledning. Så jag och martin satt hemma hos honom och lyssna på musik, kolla melodifestivalen och snacka skit. Både jag och martin kunde rebusen innan björn vill jag tillägga.

  • Chuck Norris once challenged Lance Armstrong in a "Who has more testicles?" contest. Chuck Norris won by 5.

RSS 2.0