En bra låt.

Vill bara passa på att rekomendera en låt som jag tycker är kickass!

Queen - Don't Stop me now.

Hörde den först på radion på jobbet. Den fick mig dirket på bra humör trots att det regnade och jag hade ett pissjobb just då. Hade på mig Radiohörselkåpor så de andra jag jobba med kunde inte höra vad jag lyssna och jag gick nästa loss på taket. Christian som jag jobbar med nu kollade på mig och undrade vad fan jag gjorde.

Jag: Queen är på radion..
Christian: Vilken låt?
Jag: Don't Stop me now
Chrisitian: Jag förstår...

Som den låten är den ultimata Håll-igång-/ feel good-/ partylåten och det är den!

Ville bara säga det..



?   Chuck Norris and Mr. T walked into a bar. The bar was instantly destroyed, as that level of awesome cannot be contained in one building.

Supersonic Man, OUT!

Helgen som var.. Lugn.

Börjar med att be om ursäkt för att man har vart lat och inte orkat skriva.

Det var fullt upp i helgen.
Fredag: Inflyttningsfest hemma hos martin aka K-biotic.
Lördag: Årsfest med Vänersborgs Rugby Klubb (blev inbjuden dit efter jag var med och spela när deras juniorer tog JSM-Guld).

Fredag
Får väl börja från början. Var väldigt kul hemma hos martin och hans lägenhet var schysst. Efter ett antal öl och groggar drog vi in till Stars n Bars där jag först träffa på tjej/killen som ragga på allt och alla på båtfesten tidigare iår. Ni som var där kanske kommer ihåg henom. Hon såg mig inte vilket var börjar på en kass kväll. Musiken var kass och det var ingen kul atmosfär. Spelade nån typ av latinsk hip-hop. vilket i säg kan vara okej men inte hela kvällen. Blir rätt jobbigt i längden som när johan ska välja musik i bilen... Jag och en annan kille hängde våra jackor på samma galge och när vi väl skulle gå så hittade jag honom inte. Ringde och telefonen var avstäng. Gick ner till garderoben för att kolla med killen om jag kunde få min jacka mot beskrivning och vad som fanns i fickorna. Nix pix. "Du får vänta tills tre när vi stänger" Klockan var 01:40 och alla polare hade dragit hem eller vidare. Kul... Ringde några gånger till min polare men inget svar. Sen kl 02:30 kommer han inranglandes och undrar var jag har vart..

Lördag!
Årsfest i vänersborg. Vad kan man förvänta sig av en rugbyfest.. Ni som vill veta kan fråga mig eller Johan (sune) om ni vill. Hade med mig begränsat med cash och baren tog inga kort.. Nu vet jag hur sebbe känner sig på en utekväll. Fan, lider med dig sebbe. Men det var också bra för det hindrade mig nog från att göra en del misstag som jag hade ångrat rejält dagen efter. Fick ett fint plakat av Svenska Rugbyförbundet som grattis till vinsten. Sen var det mat, öl och ett band från skövde som spela goa covers hela kvällen lång. Kom hem söndag kl 3 efter att ha sovit hos en kompis där uppe och gjorde ingenting.

  • Chuck Norris is the only person to ever win a staring contest against Ray Charles and Stevie Wonder at the same time.

Down the trash, time for a smash, Peas!


Gymmet

Nu kommer det klassiska detta stör jag mig på inlägget som är ett måste för alla bloggare.
I mitt falla är det folk som klär upp sig för att gå på gymmet... Varför? Man, iaf jag går till gymmet för att motionera och då blir jag svettig, punkt. T-shirt och shorts, mysbyxor eller liknande räcker för mig. Jag förstår mig inte på folks som kommer in med designer t-shirts och kepsar. Jag kan dra ett expemel från när jag gymma igår. Det kom en kille som hade stylat håret till max och hade ett yllepanband som man har på sig för att inte frysa på vintern. Han hade det på sig inomhus! Var han rätt att han inte skulle svettas tillräckligt, vad är grejen?

Finns säkert folk som lyckas få ragg på gymmet men det är nog inte så många. Jag tror inte tjejerna som går till gymmet för att bli raggade på.. Men det stoppar inte ungtupparna från att försöka ändå.


?   Chuck Norris once ate a whole cake before his friends could tell him there was a stripper in it.

Peace bitches!

En bra vecka på jobbet.

Eftersom de flesta som skriver blogg som jag känner antingen är arbetslösa eller jobbar väldigt lite så kan de skriva om spännande saker som händer på dagarna. Jag har inte den "lyxen" att få vara arbetslös. Mina dagar ser ut på följande sätt:

Vakna kl 5, gör frukost/mackor till frukost på jobbet och lunch och sen iväg. Jobba jobba jobba till kl 16 och sedan åka hem, till gymmet eller rugbyträningen. När jag väl kommer hem så  har jag inte så mycket tid över till att göra annat än att äta och sova. Så nu mina små vänner ska jag berätta vad jag kan, dvs hur det har gått på jobbet.

Vi kan väl börja med att berätta vart jag jobbar. Just nu renoveras ett hus på andra sidan vägen om Casino Cosmopol. Där jobbar moi. Kom dit på tisdagen och det var svinkallt. Vad händer sen.. Jo det börjar ju snöa, skit tänker jag, inte nog att det blåser kallt nu ska man behöva blöt snö överallt. Ni förstår jag har inte lyxen av värme och inomhus som vissa andra har. Men inte denna gången! Kom upp på taket och vad fanns där?!! Ett väderskydd! Fatta! Det är oftast dyrt med väderskydd så de flesta byggföretag skiter i det men nu hade vi fått det! Det innebär ingen blåst, snö eller regn. Kylan får man ta men med några värmefläcktar är saken biff.

Här kommer lite bilder tagna med mobilen från där jag är nu:
image4

Några av er kanske kommer ihåg den berömda båtfestbåten!
image5

Så här såg väggen ut när jag kom i tisdags:image6

Och när jag gick idag:
image7


image8

Kanske inte så spännande jag vet men man har ju inget liv. Lever för helgen istället!

Och nu det som ni alla har väntat på, dagens Chuck Norris Facs!

  • Chuck Norris once shot down a German fighter plane with his finger, by yelling, "Bang!"

Tills nästa gång, peace bitches!


Julbord.

Så var det dags igen, julbord med jobbet. Ett fenomen som är så ursvenskt så det inte är sant! Detta blir mitt tredje "firma"julbord. Nu är det i och för sig en månad och lite växel kvar tills vårat är men dagar som idag (aka kallt som fan på jobbet) får en att tänka på jul, vinter och allt detta.

Tillbaka till julbordet, alltid samma sak och detta är så typsikt svenskt.. Alla kommer till festen vid 18 tiden och de flesta är redan lite "glada i hatten" för att citera en politisk reporter på tv4. Några öl i baren, chefen bjuder med firmakortet såklart! Sen vankas det mat. För mycket av allt och man vet inte vad man ska välja. Sen är det oftast någon show också. För våran del har det blivit "A tribute to Elvis" eller något liknande på eriksbergshallen, vilket passar mig bra eftersom jag bor 2 min gång där ifrån. Just det mina vänner jag bor på eriksberg, rik som man är.. Åter till julbordet. Under "showen" om vi nu ska kalla det det så blir det ännu mer förfriskningar och nu börjar vissa bli lite jobbiga, några ska snacka "allvar" med chefen och säger i stort sätt upp sig och bränner lite om inte alla broar för att få komma tillbaka. Några är lite oänse om något och beslutar sig för att ta diskutionen med knytnävarna istället. Själv sitter man där, smuttar lite på ölen man lyckats sno till sig, eftersom man inte var myndig så vill inte chefen bjuda och undrar hur det kommer bli på måndag igen efter detta spektakel.

Men då händer det som också är så typiskt svenskt, vi låsas som om inget hade hänt. Killen som tog sitt snack med chefen sitter där med sitt kaffe och de som bråka är bästa kompisar. Man kan inte bli något annat än förundrad över hur lätt vi har att släppa allt som hänt helgen innan. Det kanske är som min arbetskollega sa till mig för några veckor sedan när jag fråga varför folk inte pratar om vad som hänt. Han sa: Lukas, (det är mitt vad de kallar mig på jobbet fråga mig inte varför) folk kommer inte ihåg vad som hänt. Kan det vara så lätt? Tror inte det men det är nog det bästa sättet att släppa och gå vidare. Låsas att man inte minns..

Vi får se vad som händer detta julbord.. Nu är man myndig iaf och ud vet vad som kan hända då och vem jag blir. Ger er kanske en rapport om vad som hände under kvällen. Om jag "minns".


Tänkte avsluta varje inlägg med ett Chuck Norris fact, Om det uppskattas så försätter jag, Om inte så kan ni väl starta en egen blogg och klaga på folk som lägger till Chuck Norris facts på sin blogg.

  • The opening scene of the movie "Saving Private Ryan" is loosely based on games of dodgeball Chuck Norris played in second grade.

Ha d!
Manhoran


Första Inlägget, Woho!

Efter mycket om och men har jag också bestämt mig för att skapa en blogg.

Tror det eller ej men den runda killen som var emot allt detta för några månader sedan har totalt bytt sida och skaftat allt ifrån facebook till blogg. Som Johan sa, ytterligare ett steg till att lämna ut sig själv på internet.

Vad kommer jag skriva om i denna blogg? Mig själv.. är det inte det en blogg är till för? Ett enkelt sätt för folk att få ut vad de känner och tycker utan att behöva prata och träffa folk. Dessutom är man anonym om man inte väljer att lägga upp bild på sig själv.

Så här har ni mig! Sovandes på Burger King efter en lång natt med konsert och efterfest med USCB Allstars (Sveriges Bästa Ska-band om du frågar mig).

image1

Får se när nästa inlägg kommer, det kan komma senare idag eller om en månad. Säger som min far sa till mig nyss när jag berätta att jag startat blogg: Du har inte tid med det du ska ju träna...
Love you paps!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0