Tränings/Skandinaviskt mästerskapsläger i Fredrikstad och inte Oslo

De senaste dagarna har spenderats i Norge. U-20 landslaget skulle spela en tre-lags tuneringen mot värdnationen Norge och rivalerna Danmark..

Första dagarna så tränade vi lite så att laget fick spela ihop sig innan matchen mot Norge som vi vann ganska lätt med 64-0. Norge är rätt nya på rugbykartan så de har en del att lära men det var en rolig match.

Sen kom den viktiga matchen... Danmark. Danskarna slog oss sist vi möttes så vi var jävligt revanschsugna och det märktes.. Vi spelade som gudar och vann till slut med 39-7. Så u-20 skandinaviska mästare blev SVERIGE!!! Fin pokal fick vi också..

Fick mycket beröm av landslagscoachen och det är alltid kul att uppskattas men jag vet fortfarande inte hur jag ska ta sånt. Känns konstigt på något sätt. Kan nog vara jantelagen som spökar..

Gillar nog att få konstruktiv kritk istället.. Missförstå mig inte, det är alltid kul att få beröm och folk uppskattar vad man gör man jag kan liksom inte ta det på allvar.. Men med konstruktiv kritik så kan man växa som spelare och person. Uppskattar nog det mer än beröm. Det känns som att ta den enkla vägen. Säga att man var bra istället för att säga du spela bra men tänk på att sänka taklingarna osv.. Då känns det som om de verkligen vill att man ska bli bättre.. Fast han kanske inte hade någon kritik att ge.. ;)

Nu är det träning men herrlandslaget nästa som gäller.. Två träningar den 10 aug och 7 sep. Känns väldigt pirrig och jag vet inte om jag är redo att ta nästa steg.. Får byta ut lite fet mot muskler innan jag kan ta steget helt.'

  • Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you

RSS 2.0