säger som cissi..

En gammal goding:



  • Chuck Norris does not own a house. He walks into random houses and people move


Varför måste man alltid komma på någon jobbig kort och snajsig titel?

Fick precis reda på att det inte kommer vara någon träning ikväll.. Så det betyder att man kan gå ut och kanske ta sig en löprunda? Eller så drar man på sig mysbyxorna och kollar nya heroes som ÄNTLIGEN har börjat igen! Vi får se vilket alternativ man väljer. Stay tuned..

Spelade match i helgen. Borta mot malmö. Vi vann med 43-13. Det är rätt mycket. Jag gjorde ett av försöken(läs toutchdown) i matchen. Har gjort försök i några matcher nu. Inte riktigt min uppgift att göra försök men det är alltid kul när det går bra för en på plan.. Ett av de få ställen där jag känner mig hemma..

I och med denna segern är Spartacus RUFC obesegrade Allsvenskan syd höst mästare! Låter kanske inte så flashigt och det är det inte heller.. Men det är den första Allsvenska titeln Spartacus tagit men det kommer inte bli den sista.

Träningsuppehåll nu då.. Men det betyder inte att Pappsen lägger ner! Försäsongen börjar nu! Kan inte riktigt börja gymma ännu. Har fortfarande ont i handen sedan man var på stockholm tens i slutet på juli.. Är ganska säker på att något är brutet.. Vill inte gå till läkaren ännu. Ska ta körkortet först.. Inte så lätt att köra bil med gipsad vänsternäve.. Om det nu är så att den måste gipsas.. Har ju hunnit gå en tid liksom.. men man kan träna utan händerna. Ska nog börja löpträna på allvar, behöver få upp flåset lite till.

Men som ni ser att man skrev i början så blir man distraherad av annat väldigt lätt..

  • When you play Monopoly with Chuck Norris, you do not pass go, and you do not collect two hundred dollars. You will be lucky if you make it out alive.

Makes me laugh..



Finns bättre versioner av skämtet..

  • Count from one to ten. That's how long it would take Chuck Norris to kill you...Fourty seven times.

Säger bara sanningen?

Nu kommer jag inte börja med att be om ursäkt för att jag inte skriver på bloggen. Känns mer som om jag kommer skriva när jag har något att berätta. Eller vill.

Jag är rätt bra på att skriva långa inlägg om inget men jag har inte haft ork eller lust. Den oerhört långa frånvaron har till dels också berott(?) på att förra och förrförra veckan var jag i halmstad på intensivkurs i körkort. Under de två veckorna hade jag inget internet. Har inget körkort ännu men uppkörningen är den 10 okt. Tror de kommer gå bra..

Var på företagshälsovård i måndags.. Alla värden såg bra ut tills hon sa: "du har lite högt blodtryck.. 160/80.. Det kan bero på massa orsaker som stress osv men jag tror att det först och främst beror på att du är överviktig." Jag har alltid vetat att jag är "det" men när en annan person säger det så blir det mer verkligt på något sätt. En sjuksköterska dessutom. Jag gick där ifrån med en klump i magen. Dels för att jag hade högt blodtryck men dels för det hon sa.. Man inbillar ju sig saker och hittar på bortförklaringar och undanflykter för att man inte vill veta sanningen.

Här kommer en helt utomstående person som inte känner mig och har ingen aning om vem jag är utan går bara på vad som finns där rakt framför ansiktet och bara går på fakta och säger att man har problem med hjärtat och att man är tjock. Konstigt att man blir så berörd av sånt för det har ju alltid funnits folk som kallat mig olika saker.. Fast då har jag alltid intalat mig själv att de bara skojar eller säger det för att såra mig och det har inget med mig att göra. Men där står hon. En person som inte har någon anledning att såra mig eller skoja med mig.. Hon säger det som det är, det hon ser.. sanningen.

Det sätter idéer i huvudet på en.. Är det så folk på stan uppfattar en.. Som en tjockis? Är det så alla uppfattar en?

RSS 2.0