Skärp till dig och häng med...

... som ett fängelsesjälvmord.

Som ni märk så kommer inte inläggen på löpande band som de gjorde innan. Nu beror det mest på att jag inte har tillgång till dator lika mycket. Ber om ursäkt för det..

Det blir ingen match för laget imorgen. Malmö RC som vi skulle mött var tvungna att lämna wo för det inte kunde få ihop tillräkligt många gubbar.. Gött med 2 poäng men annars lite trist. Hade ställt in mig på att smälla lite.

Fast det är gött att få vila knät lite. Snackade med spartacus spelande kirurg igår och han sa att det inte var något allvarlig och jag kommer nog ha de säsongen ut. Bara lite svullnad av en infektion som jag slår upp hela tiden. För lets face it.. Det går knappast att inte slå upp något i rugby.. Har du ont någonstans innan match har du defenitivt  mer ont efter matchen.. Nu hinner nog näsan läka också ;)

Jag och några i laget snackar om att åka till cassis i Frankrike nån vecka i augusti.. Var där förra sommaren under Rugby-vm och det var hur vackert som helst. Hade visat bilder men jag sitter som sagt var på fel dator.

  • Chuck Norris destroyed the periodic table, because he only recognizes the element of surprise.



wazzup dogz!!

Tänkte att jag skulle vänta en hel månad innan jag skrev igen men jag vet hur ni trånar efter en liten dos big L..

En del har hänt under perioden jag inte skrivit.

Vi har hunnit spela tre matcher till:
Spartacus RUFC - Göteborg RF 3-37
Spartacus RUFC - Lugi RK 41-10
Vänersborg RK - Spartacus RUFC 25-19

Detta innebär att vi har två vinster och två förluster. Inget mer att säga om det direkt.

Nu på lördag är det match mot Pingvin RC kl 15. Ska bli kul att möta dem. Får träffa lite polare från landslaget samtidigt som de alltid bjuder upp på tufft motstånd. Alla som vill komma och kolla är mer än välkomna.
 
On a more sad note så har min dator har i stortsätt pajat. Måste nog säga för gott den här gången. Siktar in mig på att köpa en mac.. Får spara lite.

Jag har sagt upp mig från mitt jobb.. Var inte nöjd med situationen och efter upprepade påpekningar till chefer så såg jag ingen bättring och sa upp mig. Ska börja på en ny firma efter P&L. Jävligt gött faktiskt. Nu räknar jag bara ner dagarna tills p&l och nya jobbet.

Sen var jag och lämnade blod för första gången idag. En halvliter av the red stuff tog de från mig. Känner mig lite yr men samtidigt väldigt vuxen. Snygg t-shirt fick man med.

There is two kinds of people. Those who suck  and Chuck Norris..


RSS 2.0