Första dagen av resten av ditt liv.

Idag är det sista dagen av påskledigheten. Får inte kalla det lov längre för jag går ju inte i skolan. Det var ett tag sen sist.. Om jag skulle nån dag plugga vidare vad skulle det vara i så fall? Tror inte jag är villig att göra det på ett tag. Skulle nog bli för rastlös.

Gillar vart jag är i mitt liv just nu. Har en massa bra vänner som finns där. Börjar gilla mitt jobb igen. Gillar känslan av att ha skapat något. Kunna säga att det här har jag gjort och det kan du fan inte ta ifrån mig. Det som gör mitt yrke kul är att jag ständigt utsätts för nya utmaningar. Det finns regler över hur det ska se ut men det finns flera sätt att komma dit. Ibland blir det kasst men då har man lärt sig att det kanske funkar på det här sättet istället. Två jobb är aldrig likadana.. Visst det finns nackdelar men vilket jobb har inte det? Det gäller att väga upp för- och nackdelarna och känna vad som är bäst för dig..

  • Cars were invented to have a faster way of fleeing from Chuck Norris. Not to be outdone, Chuck Norris invented the car accident.








Kommentarer
Postat av: Amanda

Du ska ju bli lärare :)

2008-03-24 @ 20:03:03
URL: http://flickanfredrik.blogg.se
Postat av: Alex

Det krävs att man gör barnaga lagligt igen för att jag ska bli lärare..

2008-03-24 @ 21:13:42
URL: http://teammanwhore.blogg.se
Postat av: Amanda

Äsch, det är bara för alla hemska historier du hört från mig :P
Som vikarie får man ta skit. Som ordinarie kan man göra vad man vill och försklara för föräldrarna att deras barn har lite väl livlig fantasi ;)

2008-03-24 @ 23:09:50
URL: http://flickanfredrik.blogg.se
Postat av: Evelina

Haha, aa vi får hoppas att denna går bättre än den förra ja! Allt bra med dig? Jobbar du med nu?

2008-03-25 @ 17:57:22
URL: http://ingelaevelinacarlsson.blogspot.com
Postat av: Evelina

Haha, jag äter väl pizza ibland men tycker inte det är sådär jättegott. Choklad är mycket, mycket godare! Det bästa som finns nästan =) Men nu har jag inte ätit det sen 2006 pga av nyårslöften :P Hänger du med? Vad jobbar du med förresten? puss

2008-03-27 @ 10:31:25
URL: http://ingelaevelinacarlsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0