jo men det var ju så att..

Man har kommit hem från Spanien efter att spelat lite internationell "rugger bugger" som en irlänsk flicka en gårng sa.

Resultatmässigt så gick det väl inte så bra men vi var där för att visa upp svensk rugby och att vi har utvecklats en hel del. Sen säger man inte nej till 8 dagar i Madrid med en gäng på 25 av de goaste gubbarna som finns. Eh eller en hel del av dem är det iaf..

Vad ska man skriva..
Vi spelade tre matcher. Först mot Rumäninen(som senare vann hela skiten) Sen Tyskland och sist men DEFENITIVT inte minst, Ukraina. Vi blev aldrig utspelde någon match men de andra lagen hade spelat längre tillsammans och det syntes. Vi hade bara haft en träning tillsammans.

Vi hade även en heldag i Madrid en av dagarna mellan matcherna. Gillar madrid som stad. Fanns en STOR park i centrum av staden med som det tillbringades en hel del tid i den dagen. Vad ska man säga annars. Vi gjorde inte så mycket. Vi bodde en bit utanför stan så det fanns inte så mycket att göra förutom att träna en gång om dagen och sedan hålla sig i skuggan så man skulle orka med allt.

Nu på lördag är det som vanligt rugby på Melbyfältet. HRC Gripen står för motståndet. Matchen börja som vanligt vid 14 och det vore trevligt om ni kunde titta förbi

  • The phrase 'balls to the wall' was originally conceived to describe Chuck Norris entering any building smaller than an aircraft hangar.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Då blir det havet nästa vecka!!!!!!

2009-06-25 @ 10:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0