Hittat tillbaka

För er lite mer troga läsare så skrev jag för ett tag sedan att jag hade börjar lyssna mycket på hårdrock. Lyssnar fortfarande en del på rock men har som jag skrev på facebook för ett tag sedan hittat tillbaka till hip hopen. Vill dela med mig av låten som fick mig att hitta tillbaka denna ljuva musik.



Detta är Atmosphere med låten Guarantees från skivan med det underbara namnet "When life gives you lemons you paint that shit gold". Har lyssnat på dem för innan för länge sedan men när jag såg att de ska till P&L 09 så kom minnena tillbaka. Skivan är grym rakt igenom och fick mig att börja lyssna på allt igen:
Common, Mos Def, Talib Kweli, Black Star, Lil Wayne, Mobbade Barn Med Automatvapen, Färska Prinzen, Keffat Liv, Organism 12, Seron, De6 Apornas Armé, T.I., Chords, Looptroop, Promoe, Fort Minor, Jay-Z, Dr Dre, NWA, The Game, Las Palmas, Snoop Dogg Retaderat Eleverade. Listan kan göras ännu längre.

Är öppen för all musik, det vet nog de flesta som känner mig men hip hopen är nog det som ligger närmast hjärtat. Det är något speciellt med ett gôtt beat som direkt får mig på bra humör. Sen halvligger man där i stolen/sängen och bara flyter med. Vet att de flesta som läser detta inte håller med om vad jag just skrivit men säger som Jay-Z:

Only God can judge me, so I'm gone.
Either love me or leave me alone..



Kommentarer
Postat av: Johan

Aesop Rock. för fasiken.

2008-12-16 @ 05:33:42
URL: http://schooner.blogg.se/
Postat av: korven

Det är ju okej att gilla både och om man nu känner för det :)

2008-12-16 @ 14:26:24
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0