Vill tillbaks..

Stranden i Marseille
image10

NZ:arna vi delade rum med i Lyon. Säger bara MAXIMATOR!
image12

Stranden i Marseille
image13

Vill tillbaka till rugbyvm. Det var en bättre tid, Stämningen och alla unika personer, softa kiwis och vänliga fransyskor.. ;) Behövde inte tänka på jobb eller förplikteleser som man har hemma. Jag träffade så j***a många sköna människor: Samoanen som ville köpa johans tröja, Hilda, hennes lagkompis som hade kunnat spöa upp mig hur lätt som helst, kommer aldrig ihåg vad hon hette, listan kan göras lång. Fast vissa var lite överdrivna (matt.. eller vad säger du johan?). Det var vi mot världen. Kommer bli minst lika kul i San Diego. Trots att Johan tokbanga...

Det är en av anledningarna jag spelar rugby, stämningen efter och runt om matcherna. Alla är bästa polare och det är inget tjafs som det kan bli med fotboll t.ex.
Vi kan ta exemplet efter en match. Det är inte många som vet att hemmalaget bjuder bortalaget på mat och dryck (läs öl) efter matchen. Och en kille som du tackla sönder på matchen är din bästa kompis efter matchen. Det är för att alla vet vad det är som gäller. På matchen är det allvar men sen släpper man det och bara har det allmänt trevligt.

Rugby: A hooligans sport played by gentlemen.

Johan skrev på msn förut att Jävlaranammas spelning på Storan den 8 mars är utsåld, 600 biljetter. Vilket tryck det kommer bli. Om det är underbart tryck med 100 pers på Mopperocken.. får rysningar av att tänka på det.. LÄNGTAR!

  • Chuck Norris doesnt shave; he kicks himself in the face. The only thing that can cut Chuck Norris is Chuck Norris.
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Johan

Jajävlar vad gott det var. tänk att leva så...
Jag ska bli som Matt när jag blir stor.

2007-12-10 @ 19:15:09
URL: http://schooner.blogg.se
Postat av: Alex

Vem fan vill inte va som han.. Han e gud personifierad

2007-12-10 @ 21:38:41
URL: http://teammanwhore.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0